Hvorfor vælge rullemadras (madrasbeskytter)?

by agoons-dk Admin
Rullemadras (også kaldet madrasbeskytter) er det rigtige valg, hvis du vil beskytte og forlænge levetiden på din madras og topmadras. Rullemadrassen virker beskyttende mod snavs, sved og andre kropsvæsker, og holder din seng ren og hygiejnisk.

En rullemadras er en tynd madras, som ikke mærkes, når du ligger på den, men som blot sørger for, at holde din madras godt beskyttet.
 

Rullemadras og allergi

Har du allergi, så kan det klart anbefales, at du investerer i en god rullemadras. Rullemadrassen vil gøre dit sovemiljø mere allergivenligt, da den bl.a. opfanger husstøvmider, som ellers ville trænge ned i madrassen og være besværlige at komme af med. Husstøvmider er et uundgåeligt onde, da sengemiljøet har de helt optimale betingelser for husstøvmidernes vækst. Heldigvis fjernes husstøvmider enkelt og effektivt ved vask ved 60 grader i vaskemaskine. Og rullemadrassen kan modsat madrassen nemt tages af og vaskes, så du kan komme husstøvmiderne til livs.

Du kan finde den bedste allergivenlige rullemadras her.
 

Valg af rullemadras

Materiale

Når du har besluttet dig for at investere i en rullemadras, er det vigtigt, at du vælger en af god kvalitet. Den skal bestå af naturmaterialer som fx bomuld eller bambus. Disse materialer absorberer overskydende snavs, sved og andre kropsvæsker, så du undgår at ligge på en klam overflade. Sørg desuden for, at den rullemadras du vælger har kraftige elastikker i hjørnerne til at holde rullemadrassen fast på madrassen, så den ligger stabilt når du sover. En kvalitetsrullemadras sikrer en god nats søvn.

Du kan finde rullemadrasser bestående af bomuld her.
Du kan finde rullemadrasser bestående af bambus her.
 

Størrelse

Når du har valgt, hvilket materiale din rullemadras skal bestå af, skal du vælge den rigtige størrelse. Den skal matche størrelsen på din madras. Du kan få rullemadrasser i alle størrelser, der passer til alle typer madrasser; springmadrasser, skummadrasser, latexmadrasser og børnemadrasser.  Har du en elevationsseng, kan du også få rullemadrasser med U-split (til elevation i toppen) eller H-split (til elevation i top og bund).

Du kan finde rullemadrasser med U-split her.
Du kan finde rullemadrasser med H-split her.
Du kan finde rullemadrasser i specialmål her.
 

Vedligehold af rullemadras

Det anbefales, at du vasker din rullemadras ved 60 grader ca. 6 gange om året og udskifter den hvert 3-4 år. Tjek altid vaskeanvisningen på din rullemadras, inden du går i gang med at vaske og tørre den.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@agoons.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken rullemadras du skal vælge eller har andre spørgsmål.