Handelsbetingelser

Alle handler på www.agoons.dk er underlagt disse handelsbetingelser samt den danske købelov. Du bliver ved enhver handel bedt om at acceptere vores handelsbetingelser. Vi opfordrer dig til at læse betingelserne grundigt igennem, så du bliver bekendt med dine forpligtelser og rettigheder. Hvis du ikke kan acceptere betingelserne, kan handlen ikke gennemføres.

Vi forbeholder os retten til at ændre disse handelsbetingelser uden varsel. Handelsbetingelserne på aftaletidspunktet er dog altid gældende for hele den pågældende ordre.

1 – Ordreforløb

1.1 – Oprettelse af ordre

1.1.1 – Ændring/annullering af ordre

1.2 – Afsendelse af ordre

1.3 – Varemodtagelse

1.3.1 – Synlige skader

1.3.2 - Usynlige skader

1.4 – Uregelmæssigheder

2 – Levering

3 – Fortrydelsesret

3.1 – Nægte modtagelse

3.2 – Returnere varen

4 – Reklamationsret

5 – Produkter

6 – Priser

7 – Betalingsbetingelser

8 – Leveringsbetingelser

9 – Aftaleindgåelse

10 – Sprog

11 – Persondatapolitik

12 – Ansvar og forbehold

13 – Tvister

1 – Ordreforløb

1.1 – Oprettelse af ordre

Varer bestilles på www.agoons.dk. De ønskede varer lægges i indkøbskurven og herefter følges instruktionerne på skærmen for at angive alle relevante oplysninger (fakturerings- og leveringsadresse, betalingsform osv.) for gennemførsel af ordren. Når bestillingen er gennemført, ser du på skærmen en kvittering for købet. Du modtager samtidig en kvittering pr. e-mail. Kvitteringen er dannet automatisk, og ordren er ikke endeligt accepteret, før du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail.

1.1.1 – Ændring/annullering af ordre

Ønsker du at ændre eller annullere en ordre, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt pr. e-mail (info@agoons.dk). Husk venligst at angive dit ordrenr.

1.2 – Afsendelse af ordre

Når ordren er klar til afsendelse, modtager du en e-mail om dette. Fakturaen er vedhæftet denne e-mail. Når ordren har forladt vores lager, modtager du endnu en e-mail fra os. Såfremt transportøren tilbyder track & trace (så du kan følge forsendelsens vej til dig) vil det fremgå af denne e-mail.

1.3 – Varemodtagelse

Når du modtager dine varer, bliver du bedt om at kvittere for modtagelsen. Sammen med varerne modtager du en følgeseddel. Du skal kontrollere, at følgesedlen og de leverede varer stemmer overens. Du må som udgangspunkt aldrig kvittere for en vare, som du mener ikke lever op til det bestilte.

1.3.1 – Synlige skader

Du skal omgående kontrollere for evt. synlige skader (beskadiget emballage eller andet). Er der synlige skader, kan du enten nægte modtagelse eller tydeligt tage forbehold for skaderne ved at notere skaderne på transportørens fragtbrev. Nægter du modtagelse, bedes du oplyse os om dette pr. e-mail (info@agoons.dk) hurtigst muligt. Vælger du at modtage varen med forbehold, skal du omgående kontrollere varen for skader og kontakte os pr. e-mail (info@agoons.dk) – husk venligst at angive dit ordrenr. Vi opfordrer dig til at tage digitale billeder som dokumentation for skader.

1.3.2 – Usynlige skader

Se punkt 4 – Reklamationsret nedenfor.

1.4 – Uregelmæssigheder

Skulle der opstå problemer med din ordre, vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt.

2 – Levering

Vi leverer til kunder i hele EU (visse undtagelser kan forekomme). Kunder bosiddende uden for EU kan kontakte os pr. e-mail (info@agoons.dk) for evt. mulighed for levering. Vejledende transporttid kan ses her. Ved eventuelle forsinkelser, vil vi underrette dig så hurtigt som muligt. Vi leverer udelukkende gennem pålidelige og anerkendte transportører. Medmindre andet er oplyst, betaler du som kunde for håndterings- og leveringsomkostninger. Beløbet afhænger af ordrens samlede vægt og leveringssted – se priserne her. De samlede håndterings- og leveringsomkostninger fremgår altid tydeligt inden den endelige ordreafgivelse.

3 – Fortrydelsesret

Når du handler på www.agoons.dk har du altid 100 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varerne. Du kan gøre brug af fortrydelsesretten på følgende 2 måder:

3.1 – Nægte modtagelse

Når varen bliver leveret, kan du nægte modtagelsen.

3.2 – Returnere varen

Hvis du har modtaget varen, kan du vælge at returnere den til os. Du skal returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenlyst, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Vi anbefaler at returnere i originalemballagen. Det er dog dit ansvar, at returpakken er forsvarligt emballeret. Inden du returnerer varen, skal du underrette os om dette pr. e-mail (info@agoons.dk). Når du benytter dig af fortrydelsesretten, skal du selv betale for returfragten. Varer returneret pr. efterkrav vil derfor blive afvist. Vi kan være behjælpelige med returtransport – vær dog opmærksom på, at vores normale fragtpriser ikke gælder returtransport.

Uanset på hvilken måde du anvender fortrydelsesretten, vil vi tilbagebetale dine penge så snart vi har kontrolleret returvaren. Vi bestræber os på at gøre ventetiden så kort som overhovedet muligt.

For hele tiden at kunne tilpasse os vores kunders ønsker, vil vi meget gerne høre årsagen til din fortrydelse af købet.

4 – Reklamationsret

Vi yder 24 måneders reklamationsret på alle varer iht. den danske købelov.

Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 24 måneder efter modtagelse af varen. Det er en forudsætning, at manglen var til stede, da du modtog varen første gang. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber. Du skal reklamere inden for 2 måneder efter, at du har konstateret manglen.

Vi kan kræve dokumentation for enhver reklamation – fx i form af digitalt foto. Du bedes beskrive fejlen/manglen så grundigt som muligt, så reklamationen kan løses tilfredsstillende for alle parter så hurtigt som muligt. Som udgangspunkt løser vi reklamationer ved at sende reservedele uden beregning. Vi kan i disse tilfælde forlange at få de reklamerede dele retur.

Vi bestræber os på at afsende reservedele så hurtigt som muligt, men da der er tale om specialordrer, må du påregne lidt længere leveringstid end normalt.

Vi vurderer altid, om en reklamation kan løses ved afsendelse af reservedele. Hvis vi vurderer, at reklamationen kan løses bedre på anden vis, vil vi kontakte dig. Vi kan desuden vælge at ophæve handlen og tilbagebetale pengene, såfremt alternative løsninger af reklamationen medfører uforholdsmæssige omkostninger. I tilfælde af uberettiget reklamation vil omkostningerne for reklamationsbehandlingen, herunder forsendelsesomkostninger, påhvile dig.

5 – Produkter

Visse produkter leveres helt eller delvist usamlet. I disse tilfælde medfølger samlevejledning og beslag til samling af produktet. Produkter kan i detaljer afvige fra billeder på www.agoons.dk. Produkter af naturmaterialer som fx træ er aldrig 100 % identiske og kan desuden ændre sig med tiden. Dette er ikke gyldig årsag til reklamation.

6 – Priser

Alle priser på www.agoons.dk er inkl. 25 % dansk moms, men ekskl. evt. fragt- og håndteringsgebyr. Den samlede pris inkl. fragt- og håndteringsgebyr fremgår dog tydeligt, inden du afgiver den endelige ordre. Vi opkræver ingen gebyrer for betaling med betalingskort.

7 – Betalingsbetingelser

Ordrer forudbetales altid. Der kan betales med betalingskort (Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express) i forbindelse med ordreafgivelsen eller ved efterfølgende bankoverførsel. Vi opkræver ingen gebyrer for betaling. Ved betaling med betalingskort hæves beløbet først fra din konto, når varen er afsendt fra os.

Har du valgt at betale via bankoverførsel, vil vores bankoplysninger fremgå af kvitteringen for købet, som vises på skærmen og sendes til dig pr. e-mail, når ordren er gennemført. Der kan også betales med ViaBill. Læs mere her

8 – Leveringsbetingelser

Det er som udgangspunkt dig som kunde, der betaler for fragten, men da dette beløb forudbetales sammen med selve varens pris, angiver vi ”DDP” (Delivered Duty Paid) som leveringsbetingelse. ”DDP” betyder, at transporten er for vores regning og risiko, indtil varen er leveret hos dig, og at alle skatter og afgifter betales af os.

9 – Aftaleindgåelse

Ordrer afgivet på www.agoons.dk er bindende. Du bedes derfor sikre dig, at alle oplysninger er korrekte, inden du afgiver din ordre.

10 – Sprog

Vores hjemmeside er lavet på dansk, engelsk og tysk, lige som vores personale taler disse 3 sprog.

11 – Persondatapolitik

Der registreres ikke andre oplysninger end dem du selv oplyser til os. Oplysningerne videregives ikke til uvedkommende tredjemand.

12 – Ansvar og forbehold

Vi påtager os intet ansvar for forsinket levering af varer. Vi påtager os ikke ansvaret for, at vores varer forårsager direkte eller indirekte skade på andre ting eller personer. Ligeledes kan vi ikke stilles til ansvar for kunders retsforhold over for tredjemand. Vi tager forbehold for force majeure, tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte varer, prisstigninger samt moms- og afgiftsændringer. Varer forbliver Agoons ApS' ejendom indtil fuld betaling har fundet sted.

13 – Tvister

Eventuelle tvister skal forsøges afgjort parterne imellem. Hvis dette ikke er muligt, afgøres tvister efter dansk ret ved Retten i Viborg, alternativt Vestre Landsret.